TeamFysio

TeamFysio

Camilla Skogh

Jag har jobbat som fysioterapeut sedan 1998 och har specialistkompetens i Ortopedisk Manuell Terapi. Sedan 2009 har jag drivit min egen praktik, Hela Hälsan. 2021 utvecklades verksamheten då Malin och jag startade TeamFysio tillsammans. Vi har samma vision och brinner för vårt yrke och en aktiv rehabilitering.

 

Jag började min bana på ett träningscenter i Oslo, sedan bar det vidare till ett gym i Malmö. Från att ha jobbat med funktionsanalys och träning av hela kroppen gick jag vidare till mer specifik träning för händerna på handkirurgen i Malmö.

 

2002 gick flytten tillbaka till hemorten Oskarshamn där jag arbetade inom primärvården på Samrehab följt av Sensia företagshälsovård.

 

Jag har ett stort engagemang för yrket och vidareutbildar mig kontinuerligt. Jag har ett stort intresse för hälsa och en av mina styrkor är att jag ser till helhet, livsstil och funktion.

 

Läs mer om mina utbildningar

Malin Eneborg Gränefält

Jag har jobbat som fysioterapeut sedan 2001. I början av 2021 gick min dröm i uppfyllelse och jag startade min egen verksamhet. Tillsammans med Camilla går vi under det gemensamma namnet TeamFysio. Jag brinner för det kliniska arbetet och vidareutbildar mig kontinuerligt.

Jag arbetar också som fysioterapeut för Svenska skidlandslaget i Puckelpist och har genom åren arbetat med OS-medaljörerna Walter Wallberg och Kari Traa.

Jag har tidigare arbetat på Sportrehab och inom primärvården i Göteborg samt som sjukgymnast för Norska puckelpist- och skicrosslandslaget.

Jag har specialistkompetens inom ergonomi och har arbetat som ergonom på Scania samt Sensia i Oskarshamn.

Läs mer om mina utbildningar